Presentació de la Societat

Sigueu benvinguts a la plana Web de la Societat Catalana d’Otorinolaringologia i Patologia Cervicofacial.

La nostra intenció és que sigui una eina útil per a la col·laboració entre tots els professionals de l’àrea ORL, un instrument per millorar la competència dels especialistes i metges en formació interessats en aquest àmbit i que contribueixi a millorar la salut social de la població.

Per tal de millorar progressivament els seus continguts, us convidem a adreçar-nos tots els suggeriments que considereu oportuns a la nostra bústia.

La definició de la Societat i els seus objectius resten clarament exposats en els darrers ESTATUTSaprovats en assemblea de data: 15/02/01.

Si voleu conèixer dades sobre la nostra HISTÒRIA us convidem a que visiteu la plana corresponent tot prement sobre aquest concepte. Trobareu informacions interessants i us animem a que participeu en el seu desenvolupament enviant-nos el que considereu pot contribuir a millorar-la. Hem creat, finalment, una plana de DIVULGACIÓ amb l’objectiu de servir com canal d'informació a la població catalana. En aquesta plana s’aniran presentant temes d'interès en relació a la nostra especialitat (nas, orella i gola) per millorar el coneixement de la mateixa i la salut de la societat dins el nostre àmbit. A més es posa a la vostra disposició una bústia per fer-nos arribar qüestions i suggeriments, que seran respostes pels membres de la nostra Societat amb més experiència.